Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!!!ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ!!!

pappas-1

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την 19.12.2013, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε»υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Πρόκειται για τον ΠΑΠΠΑ Μιχαήλ του Γεωργίου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε στις 23.08.1960 στο Βόλο Μαγνησίας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σχολιο:Στον Κορυδαλλο παρακαλουμε,στον Κορυδαλλο...Ως Πρωτοχρονιατικο δωρακι στους βαρυποινιτες.....!Τα υπολοιπα αφηστε τα πανω τους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου