Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!Η ΔΕΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!

Στα υπουργεία που σας χρωστάνε εκατομμύρια γιατί δεν το κόβετε το ρεύμα;

Χωρίς ρεύμα έμεινε πριν από μερικές ημέρες το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη, λόγω συσσωρευμένων ανεξόφλητων οφειλών προς της ΔΕΗ. 

Όπως αναφέρει η  πρόεδρος του....
Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης, κ. Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου, ο ΕΣ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με συσσωρευμένα χρέη προς τη ΔΕΗ, ενώ ανεξόφλητο παραμένει το νερό και το τηλέφωνο του. «Υπάρχει ένα θέμα με τα λειτουργικά μας έξοδα, μας έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί φορείς και πολίτες ωστόσο μας απασχολεί αυτή τη στιγμή το ζήτημα το οικονομικό. Πριν λίγες ημέρες η ΔΕΗ μας έκοψε το ρεύμα, αλλά τώρα το έχουμε επανασυνδέσει» αναφέρει η ίδια, για να συμπληρώσει πως ο ΕΣ Ξάνθης ξεκινά έρανο για την οικονομική ενίσχυση του. 

«Θα γίνει και ο έρανος, έστω και από ένα ευρώ να δώσει κανείς μαζεύεται ένα σεβαστό ποσό για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και να κάνουμε και εμείς κάποιες εκδηλώσεις» επισημαίνει η κ. Μαργαριτοπούλου, εξηγώντας πως το πρόβλημα που είχε ανακύψει με την πρώην διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού η οποία ζητούσε από το εδώ παράρτημα να αποχωρήσει από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται, και το οποίο ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό, ώστε αυτό να νοικιαστεί σε κάποιον ιδιώτη, έχει λυθεί με την τωρινή διοίκηση. 

Όπως αναφέρει το Thrakitoday.gr, η Πρόεδρος τονίζει , μεταξύ άλλων, «εχθές είχα την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού και εντάξει μένουμε στο κτήριο και σε αυτό συνετέλεσε και η δική μας στάση και όλοι εσείς που είπατε όχι».


Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/11/blog-post_6925.html#ixzz2BoePAgKd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου