Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ!!!!


Μια γειτόνισσα κατήγγειλε τον δράστη
Το θηλυκό Ροτβάιλερ, που βλέπετε στην φωτογραφία, βρίσκεται στη Σαλαμίνα και ζει στο σιδερένιο κλουβί του εδώ και μήνες. Το ζώο, όπως κατήγγειλε γειτόνισσα, η οποία μένει δίπλα από την μονοκατοικία, που ζει το σκυλί κακοποιείται συστηματικά από τον ιδιοκτήτη του.
Γι’ αυτό και κάλεσε την περασμένη Πέμπτη 1/11 την Αστυνομία καθώς δεν άντεχε να ακούει άλλο το ζώο να ουρλιάζει και να βογκάει. Οι γείτονες εξήγησαν στη Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρο της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.), ότι το ζώο κακοποιείται συστηματικά πρωί και βράδυ κάθε φορά, που πηγαίνει σε αυτό ο κουρέας που το έχει.
Δεν ακούν μόνο τα ουρλιαχτά του αλλά και τον ήχο από το καδρόνι, που πέφτει στο έδαφος, όταν το αφεντικό τελειώνει το ξυλοκόπημα του ζώου…
Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία επώνυμα από την γειτόνισσα, που νοιάστηκε. Η Ζ.Ο.Ε.Σ. ζητά μέσω της ΕΛ.ΑΣ. ο εισαγγελέας να δώσει άδεια να μπουν στο σπίτι και να απομακρύνουν το ζώο από τα χέρια εκείνου που το κακοποιεί συστηματικά. Ο δράστης αναζητείται από χθες στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.
Όμως είναι γνωστό ότι έχει «άκρες» στην Αστυνομία και προφανώς ενημερώθηκε για την καταγγελία, που έγινε εις βάρος του, γι’ αυτό και εξαφανίστηκε προσωρινά…
Η κακοποίηση του ζώου - όπως μας εξήγησαν - γίνεται σχεδόν καθημερινά το πρωί και το βράδυ. Δυστυχώς ενώ όλοι οι γείτονες ξέρουν τι συμβαίνει και του έχουν κάνει και παρατηρήσεις μόνο μια γυναίκα βρήκε το θάρρος να καλέσει την Αστυνομία, οι υπόλοιποι δεν φάνηκαν τόσο διατεθειμένοι να συμβάλλουν στη δίωξη του κουρέα, προφανώς για να μην τους κόψει την καλημέρα!
Τα μέλη της Ζ.Ο.Ε.Σ. ψάχνοντας να εντοπίσουν, που βρίσκεται το ζώο, πήδηξαν από τον ψηλό μαντρότοιχο της πολυκατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου