Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:ΛΟΥΚΕΤΑ,ΜΕΙΩΣΕΙΣ,ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΕ

ΝΟΒΑ:












Όπως πληροφορούμαστε υπάρχει έντονη κινητικότητα και άμεση κινητοποίηση εργαζομένων στη NOVA. Κατά την ίδια πληροφόρηση φέρεται να είναι περικυκλωμένες οι εγκαταστάσεις της NOVA στην Κάντζα από τους εργαζόμενους, που εγκατέλειψαν τα γραφεία τους , μόλις ενημερώθηκαν για την πρόθεση της διοίκησης του σταθμού να προχωρήσει σε

μειώσεις μισθών κατά 30%.


CITYBANK:
Η αμερικανική τράπεζα Citibank ανακοίνωσε ότι κλείνει 16 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μένει μόνο με 20 υποκαταστήματα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη.

ΙΚΕΑ:
Η σουηδική ΙΚΕΑ περνάει δύσκολες ώρες - κυρίως οι εργαζόμενοί της - αφού τους ανακοινώθηκαν μειώσεις μισθών από 11% και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σήμερα σε στάση εργασίας στο υποκατάστημα Κηφισσού και αύριο σε 24ωρη απεργία. 

COSTA COFFEE
Η Αγγλικη εταιρια ανακοινωσε οτι παρα τις προσπαθειες της,αναγκαζετε να βαλει λουκετο στα καταστηματα της στην Ελλαδα...

FORTHNET:

Την αντίθεσή τους στην ανακοίνωση της εταιρείας «Forthnet» να μειώσει τους μισθούς κατά 35% εξέφρασαν σήμερα και οι εργαζόμενοι στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της «Nova» στα γραφεία της Κάντζας, που ανήκουν στον όμιλο «Forthnet». Μετά την παρέμβαση του Σωματείου Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες, οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία και δεν πτοήθηκαν παρά την επιχείρηση τρομοκράτησής τους από ανθρώπους της εργοδοσίας αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν στο χώρο. Την Τετάρτη θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει αποφασίσει η γενική συνέλευση των εργαζομένων της «Forthnet» στον Ταύρο.


Οπως καταλαβαινετε ολα τα παραπανω σημαινουν απολυσεις και επιπλεον κοσμο στις στρατιες των ανεργων....
Να σημειωσουμε οτι η Citibank προχωραει και σε εθελουσια εξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου