Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ/ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!

Η Φωτεινούλα, ο 6χρονος άγγελος, πάσχει από 
καρκίνο του νεφρού, με μετάσταση στους πνεύμονες.


 Η διάγνωση έγινε πριν μερικές εβδομάδες. Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου του 2012, έκανε 6 χημειοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη με αμφίβολα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Κρίνεται αναγκαίο πλέον το “δύσκολο” ταξίδι της Φωτεινούλας στο Λονδίνο για επέμβαση από τον Ιατρό dr Imran Mushtaq κι εξειδικευμένες θεραπείες στο νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital. Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, οι οικογένεια Δημήτριου Γκάτσου που κατοικεί στο Δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Περαίας, πέταξε για Λονδίνο.

Η επέμβαση και οι θεραπείες που απαιτούνται, θα κρατήσουν περίπου ένα μήνα. Τα έξοδα για την επέμβαση και τη νοσηλεία του “6χρονου άγγελου” ανέρχονται στο ποσό των 30.000 – 35.000 ευρώ περίπου. Μέχρι σήμερα ένα μέρος αυτού του ποσού έχει ήδη “μαζευτεί”. Έχει ανοιχθεί λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όποιον θέλει και μπορεί να συμμετάσχει σ αυτό το… “δύσκολο ταξίδι”. Είμαστε σίγουροι πως ΠΟΛΛΟΙ από εμάς θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά οι “καιροί” που ζούμε δεν είναι σύμμαχοι. Παρ’ όλα αυτά, προσδοκούμε ότι είναι δυνατόν από τους συνανθρώπους μας, ακόμα και το …παραμικρό.

 Ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας της Φωτεινούλας γίνεται μέσα από σελίδα του facebook
https://www.facebook.com/SaveFotini

 Όποιος μπορεί να βοηθήσει να ενημερώνει στην σελίδα με το ονοματεπώνυμό του (χωρίς αναφορά ποσού) καθώς οι γονείς της Φωτεινούλας θέλουν να ευχαριστήσουν προσωπικά, όλους όσους βοηθούν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα ΖΩΗΣ.

 Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 232/608024-36 Αν στο τέλος υπάρξει περίσσευμα χρημάτων, θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 


ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ:
Το Αντιστασιακο δελτιο θα στηριξει οπως μπορει την μικρη φωτεινουλα και της ευχετε να γινει γρηγορα καλα και να θυμαται την περιπετεια της σαν μια παλια κακη ιστορια.

Απο αυριο η αναρτηση θα μεταφερθει στην πλαϊνη στηλη σε μονιμη βαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου