Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΥΜΜΗΤΟ,ΣΕΪΧ ΣΟΥ,ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ!!!ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ!!!


ΣΕΪΧ ΣΟΥ: Επι ποδος βρισκονται οι πυροσβεστικες δυναμεις προσπαθωντας να περιορισουν το πυρινο μετωπο που εχει παρει διαστασεις. Επι τοπου επιχειρουν: Tέσσερα καναντέρ και ένα ελικόπτερο, δεκάδες οχηματα και εκατοντάδες άνδρες έχουν ριχθεί στη μάχη με τις φλόγες στο Σειχ Σου , το κύριο μέτωπο της οποίας βρίσκεται πάνω από τον περιφερειακό στον κόμβο Νεάπολης.¨οπως κατήγγειλε νωρίτερα ο δημαρχος Συκεων Νεαπολης Σιμος Δανιηλιδης που βρεθηκε απο την πρωτη στιγμη στην περιοχη η φωτια ξεκινησε απο τσιογαρο που πεταξε στον δρομο ασυνηδειτος οδηγος , ενω οι συνεχιζομενες ριψεις απο αερα εχουν περιορισει οπτικα τους καπνους, ενω οι επιγειες δυναμεις κατασβενουν μικροεστιες που καινε έρπουσσα βλαστηση. ΠΗΓΗ: http://www.seleo.gr/ ΚΕΡΑΤΕΑ:
Στις φλογες και παλι η Κερατεα!!!Κοντα σε κατοικημενη περιοχη και παλι οι φλογες!!! Πυρκαγια ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Σακκά Κερατέας και σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει αρκετά μεγάλο μέτωπο και μαίνεται κοντά σε σπίτια της περιοχής. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 16 πυροσβέστες, με 7 οχήματα, άλλα 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη καναντερ. ΥΜΜΗΤΟΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΥΜΜΗΤΟΣ!!! Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην οδό Ζησιμοπούλου στο Δ. Παπάγου Χολαργού. Επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 14 οχήματα 15 πεζοπόρα τμήματα 2 αεροσκάφη καναντερ και 1 ελικόπτερο Σινουχ. UPDATE: Υπό μερικο έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από μισή ώρα σε χόρτα και χαμηλή βλάστηση στο τέρμα της οδού Ζησιμοπούλου, στην περιοχή Παπάγου, κοντά στη συμβολή των Κατεχάκη και Αττικής οδού. ΣΚΙΝΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ-ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ: Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11.20 το πρωί στην περιοχή του Σκινιά κοντά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, πλησίον του φαραγγιού. Επί τόπου έχουν σπεύσει τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα άτομα κι ένα πεζοπόρο κλιμάκιο προσπαθώντας να προσεγγίσουν όμως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς πρόκειται για εξαιρετικά δύσβατο σημείο. ΡΟΔΟΣ:
Φωτιά ξέσπασε στη νότια Ρόδο και συγκεκριμένα στην Κατταβιά στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο. Η φωτιά που ξεκίνησε από το δίκτυο της ΔΕΗ, καταστρέφει καλλιεργήσιμη έκταση και η πυροσβεστική υπηρεσία με την αρωγή του δήμου προσπαθεί να την κατασβήσει. ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου