Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

NEO AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!



ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ(ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ)ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΒΑΘΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ.
Ο κοσμος ωστοσο κανει ενα μεγαλο λαθος:Εχεις μπροστα σου τον μπατσακο(απλος μπατσος,οχι ματατζης(αυτοι ειναι αλλη ιστορια))και προσπαθει να σε εμποδισει να γαμησεις το σπιτακι των προδοτων.Ωραια.ΧΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΣ!!
2)ΠΟΤΕ,ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ!
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Η ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
Τα παραπανω αφορουν απλους μπατσους.Οι Ματατζηδες,οι Δελταδες και οι ΔΙΑΣ ειναι αλλη ιστορια μια και οι μεν πρωτοι εχουν χημικα αλλα και ειδικη θωρακιση και υπολοιποι θωρακιση αλλα και καπνογονα,δακρυγονα,κροτου λαμψης(στις 12/2 στα επεισοδια,ΔΕΛΤΑΔΕΣ ανεβαιναν αναποδα την Μητροπολεως και εκαναν ρηψη κροτου λαμψης και καπνογονων/δακρυγονων.Οχι πως ειναι ατρωτοι βεβαια.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ατρωτοι.Απλοι θνητοι ειναι.
Οταν ημουν εγω στρατιωτης ο Συνταγματαρχης επαιρνε μηνιαιως 1.600.000 δρχ και τι εκανε? Απλως τα ξυνε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου