Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!!

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ποινή ισόβιας κάθειρξη κι επιπλέον κάθειρξη 32 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 25χρονο τσιγγάνο για το θάνατο του μικρού παιδιού του.

Οι φρικτές πράξεις έγιναν μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του, μέσα στην παράγκα όπου έμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα συνολικά τέσσερα παιδιά τους, στον οικισμό τσιγγάνων της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Φρικτά βασανιστήρια πριν το μωρό φύγει από τη ζωή
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφορμή για το ανατριχιαστικό έγκλημα, που έγινε πέρσι το Μάρτιο, ήταν μία δόση ηρωίνης, την οποία έριξε στο έδαφος το κοριτσάκι.

Τότε ο πατέρα, αφού βίασε το μωρό (!), άρχισε να το χτυπάει με ξύλο στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια, χτύπησε και την 3χρονη κόρη του, που παρακολουθούσε έντρομη το φρικιαστικό έγκλημα. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του σταθμού των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Λέει ότι δε θυμάται...
«Δεν θυμάμαι τίποτα. Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» είπε, ψύχραιμος, κατά την απολογία του στο δικαστήριο, επικαλούμενος ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Το δικαστήριο ομόφωνα τον καταδίκασε για τις παραπάνω πράξεις και του επέβαλε βαρύτατη ποινή, από την οποία, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η συνολική εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια.

Ισχυρή ήταν η παρουσία των αστυνομικών κατά την ακροαματική διαδικασία, καθώς υπήρχαν φόβοι για επεισόδια από συγγενείς της οικογενείας του - όπως κατά την προσαγωγή του πριν από έναν χρόνο στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης- αλλά τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν. Μάλιστα, στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν ούτε συγγενείς ούτε η γυναίκα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου