Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΝΕΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ!!


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από ελικόπτερο και πλωτά σκάφη του λιμενικού για τον εντοπισμό ενός μέλους του πληρώματος του επιβατηγού πλοίου «Ίλιον», που έπεσε στη θάλασσα 17 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.

Άκαρπες παραμένουν έως αυτή την ώρα οι έρευνες για τιν εντοπισμό ναυτικού στην θαλάσσια περιοχή περιοχή δυτικά της Κεφαλονιάς όπου, σύμφωνα με όσα είπαν συνάδελφοί του, έπεσε στη θάλασσα χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πλωτό του Λιμενικού Σώματος προσέγγισε το επιβατηγό πλοίο, τύπου καταμαράν, «Ιλιον» 17 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το πλοίο βρίσκονταν στο σημείο αναμένοντας οδηγίες από την πλοιοκτήτρια εταιρεία για το που θα κατευθύνονταν.

Ναυτικοί του «Ίλιον» είπαν στους άνδρες του Λιμενικού ότι πριν από λίγη ώρα έπεσε στη θάλασσα ο β’ μηχανικός του πλοίου.

Στη περιοχή πνέουν δυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 μποφόρ, και δεν δημιουργούν προβλήματα στις έρευνες στις οποίες παίρνουν μέρος τρια πλωτά σκάφη του λιμενικού και ένα ελικόπτερο «Αγκούστα Μπελ».


Το πλοίο, με πλήρωμα τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, οδηγήθηκε στο Αργοστόλι.
ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Ευχομαστε ο Β'μηχανικος να βρεθει ζωντανος,αν και για να ειμαστε ειλικρινεις δεν ειμαστε αισιοδοξοι καθως αγνοειται απο χθς το βραδυ στα κρυα νερα της θαλασσας.Δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι δυνατον να αντεξει καποιος τις χαμηλες θερμοκρασιες που εχει το νερο,ιδιως μεσα στον χειμωνα,για μια ολοκληρη νυχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου