Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!


Από κάθε έλεγχο ξέφυγε απόψε το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων και κατοίκων του δήμου που διεκδικούν φθηνό νερό!

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι εισήλθαν στο χώρο συνεδρίασης του συμβουλίου και κάθισαν στα έδρανα των αιρετών προκειμένου «να πιέσουν ειρηνικά το δήμαρχο και να απαιτήσουν να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική στο νερό» όπως δήλωσε στο onlarissa.gr το μέλος της επιτροπής κ. Ιωάννα Μπιτούλη. Αυτό εξάλλου είχε αποφασιστεί ως δράση και στη χθεσινή λαϊκή συνέλευση.

Ο δήμαρχος κατά την είσοδό του ζήτησε από τους πολίτες να αποχωρήσουν. Και λίγο αργότερα μία αψιμαχία για μία... καρέκλα ήταν αρκετή για να προκαλέσει τη γενική σύρραξη!

Όπως καταγγέλλει η κ. Μπιτούλη αφορμή στάθηκε η κίνηση του δημάρχου-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ να σπρώξει διαμαρτυρόμενο πολίτη με τον τελευταίο να πέφτει κάτω.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με γροθιές και κλωτσιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και πολιτών με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις από τους διαμαρτυρόμενους – σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πάντα η κ. Μπιτούλη στο onlarissa.gr – να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!

Μετά το συμβάν κλήθηκε η αστυνομία, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν όταν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησαν από το δήμαρχο κ. Μαλάκο να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, όπως και συνέβη.

Το δημοτικό συμβούλιο όπως ήταν αναμενόμενο δε συνεδρίασε ποτέ, ενώ αύριο θεωρείται πολύ πιθανό πως η ιστορία που ξέφυγε από κάθε λογική θα έχει συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα του Τυρνάβου.
ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ:
Δύο μηνύσεις σε βάρος πολιτών που συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr Από την πλευρά τους πάντως οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες δεν έχουν αποφανθεί ακόμη εάν θα κινηθούν νομικά εναντίον του δημάρχου Τυρνάβου και των δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν στη σύρραξη. Η απόφαση θα ληφθεί αύριο Πέμπτη σε ανοιχτή συγκέντρωση της επιτροπής αγώνα.
ΠΗΓΗ: http://www.onlarissa.gr
To σχολιο μας:Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΝ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΛΕΓΕΤΕ!!!)ΕΣΠΡΩΞΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!!!
ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΑΝΕ!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!
ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ!!!ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ,ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥ-ΑΦΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου